Stacks Image 886
Stefan Duimstra , is in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, aan de hogeschool van Amsterdam. Net als Gaël is Stefan na zijn eindstage in 2014 aan het werk gegaan bij Fysiopraktijk ‘De Meer’.
Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is hij als fitness-instructeur en personal trainer werkzaam bij DuoFit. Stefan richt zich voornamelijk op de actieve revalidatie, dryneedling en daarnaast begeleidt hij onze Fysiofitness in DuoFit.
De afgelopen jaren heeft Stefan zich specialiseert in dryneedling dit wordt breed ingezet van sport gerelateerde klachten tot klachten in het houdings- en bewegingsapparaat. Als verdieping binnen de dryneedeling zijn er onderandere aanvullende cursussen gevolgd voor het specifiek behandelen van hoofd- en kaakklachten.
Binnen onze praktijk werken wij middels de richtlijn voor de behandeling claudicatio intermittens(etalage benen), ook deze specialistie heeft Stefan zich eigen gemaakt middels gevolgde cursussen en congressen.

http://www.etalagebenen.nl/zorgzoeker/fysiotherapeut/?i=4078

In het verleden heeft Stefan sportbegeleiding gedaan bij verschillende voetbal teams en momenteel richt hij zich meer op Crossfit(Dit bij de Powerbox A’dam).

Stefan is werkzaam in de praktijk op maandag,dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Klik hier voor CV.